Το γραφείο Δραστηριότητες - Υπηρεσίες Έργα Τα νέα μας Επικοινωνία

Άμεση επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω πληροφορίες:

  • Αθήνα: 210 8328290
  • Σκύρος: 2222 0 92555
  • Κινητό:  6944 440862
  • Fax  210 8328028
  • Email:

Στείλτε μας με  email  το ερώτημά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.


Βρίσκεστε εδώ: Home / Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Μανόλης Αυγερινός και συνεργάτεςΤο Τεχνικό γραφείο "Μανόλης Αυγερινός & Συνεργάτες" Design + Construction έχει σαν στόχο να παρέχει στους πελάτες του έργα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, μέσα από ένα προσεκτικά επιλεγμένο και πολύπλευρο συνδυασμό κλασσικών και μοντέρνων λύσεων. Το γραφείο μας εδρεύει στην Αθήνα, και δραστηριοποιείται σε όλη τη Ελλάδα στην μελέτη, κατασκευή και ενίσχυση έργων υψηλής ποιότητας και αυστηρών προδιαγραφών, εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη.

Ο Μανόλης Αυγερινός είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου το έτος 1999 με δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού και μεταπτυχιακές σπουδές στην Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ στην     ‘Προστασία Μνημείων - Συντήρηση Ιστορικών Μνημείων & Συνόλων’. Το γραφείο ιδρύθηκε το 2000 και ασχολείται κυρίως με ιδιωτικά έργα.

Τα έργα αυτά αφορούν μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων, στατικές ενισχύσεις και επισκευές κτιρίων.

Στόχος του γραφείου μας είναι να προσφέρουμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών εκπληρώνοντας τις προσδοκίες των πελατών μας. Προτεραιότητα μας είναι η κατανόηση των αναγκών, η επιστημονική διερεύνηση και ανάλυση των δεδομένων που διέπουν κάθε έργο και η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων.

Καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη των στόχων μας αποτελεί η ισχυρή τεχνογνωσία, η διαρκής ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις της επιστήμης μας και η συνεργασία με πεπειραμένους συμβούλους μηχανικούς.

« Επιστροφή

2008 - 2021 © avgerinos.gr. All Rights Reserved. Developed by TotalWeb . Χρόνος εκτέλεσης: 0,28125 sec | Όροι χρήσης | Top